Frokost, en klipning og nogle skræddersyede sko | Melbourne

  /  Victoria   /  Frokost, en klipning og nogle skræddersyede sko | Melbourne
kaffe

I Melbourne ligger der skjulte skatte bag dørene i de små gyder og caféen Captains of Industry er en af dem. Udefra ser det ikke ud af meget, og hvis det ikke var fordi skiltet reklamerer med at der oppe på første salen gemmer sig en café og bar, vil man ikke ved første øjekast gætte, at det netop er hvad man finder.

Indgangen til Captains of Industry

Bygningen som huser Captains of Industry ligger klemt inde mellem Bourke Street og Sommerset Place og blev i sin tid brugt til industriel produktion, hvilket stadig hænger ved den dag i dag i indretningen, men også i hvad der tilbydes. For mens du venter på at få frokosten serveret, kan du få trimmet skægget eller studset lokkerne hos frisøren, som holder til samme sted. Du kan også få skræddersyet dine sko, eller købe en af de unikke produkter med hjem som lokale kunsthåndværkere udstiller og sælger.

Det antikke og rustikke interiører skaber en helt unik atmosfære, hvor de gamle symaskiner stadig sidder på bordene. Menuen er minimalistisk, og de er kendte for deres sandwich, men husk også at spørge om dagens specialitet når du bestiller. Hvis du er heldig kan du få en plads henne ved vinduet, hvor du kan sidde og skimte ned på folkemængden på den store hovedgade Elizabeth Street.

Et besøg hos Captains of Industry er en helt speciel oplevelse, og et must hvis du besøger Melbourne. Stedet ligger perfekt i forhold til Melbournes andre attraktioner og tæt på alle shoppe stederne. Du kan læse mere i min Guide til Melbournes bedste attraktioner.

Adresse: Level 1, 2 Sommerset Place, Melbourne

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments