Afternoon Tea i Liverpool

  /  England   /  Afternoon Tea i Liverpool
STORBRITANNIEN

Da vi besøgte Liverpool i sidste måned, spiste vi (selvfølgelig) afternoon tea. Ikke bare en enkelt gang, men to dage i træk. Jeg er kæmpe fan af den engelske afternoon tea tradition, som jeg synes er så hyggelig. Jeg har tidligere prøvet afternoon tea i London på The Chesterfield Mayfair Hotel.

Denne gang lykkedes det mig endelig at lokke min kæreste med. Jeg havde hjemmefra fundet nogle steder som jeg rigtig gerne ville besøge, og som begge lå inden for et rimmeligt budget.

Afternoon Punk Tea på The Baltic Social

Under min research til steder at få afternoon tea i Liverpool, støtte jeg på afternoon punk tea konceptet på pubben The Baltic Social. Som du sikkert har regnet ud, så er det ikke den traditionelle afternoon tea som de serverer her. Derimod, kan du sætte tænderne i pulled pork og cheeseburger sliders, cheese corn dog, pomfritter, sausage roll, chicken wings og mange andre lækkerier, som bliver serveret på ægte afternoon tea maner – nemlig på 3 lags etagere. Det bedste ved denne oplevelse var, at i stedet for te, så fik man drinks som blev serveret i tepotter. Og der blev bestemt ikke sparet på mængden af sprut.

Husk at forudbestille hvis du har lyst til at prøve afternoon punk tea. Vi havde ikke bestilt hjemmefra, men vi var så heldige at der var nogle andre som havde bestilt, og køkkenet havde heldigvis nok til at vi også kunne få.

Pris: £22.95 per person, og der skal betales et depositum når man bestiller.

Læs mere, og bestil bord her.


Panoramic 34

Næste dag prøvede vi den mere traditionelle udgave af afternoon tea, på Panoramic 34, som har til huse i Liverpools højeste bygning West Tower.

Vi havde booket bord til kl. 12.00 hvilket betød vi havde bordet indtil kl. 14.00. Vi havde fået et bord helt henne ved vinduet og med udsigt over Mersey floden og hele havneområdet. Til trods for at regnen silede ned udenfor, var det stadig fantastisk at sidde og kigge ud over byen.

Man kan vælge mellem dem almindelige Afternoon Tea og Luxury Afternoon Tea. Vi valgte den sidste, og foruden det traditionelle som scones med clotted cream og syltetøj, små fingresandwich og delikate konditorkager, fik vi drinks og appetisers.

Det er et meget velbesøgt sted, og specielt i weekenden er der kamp om pladserne. Så husk at bestille bord i god tid hjemmefra. Husk også at være opmærksom på, at stedet har en ret streng dresscode, det er bl.a. ikke tilladt at møde op i sneakers, og de er ret konsekvente med at afvise folk.

Pris: £33 per person for Luxury udgaven og £22 per person for den almindelige.

Læs mere, og bestil bord her.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments