Amsterdams bedste drinks og panoramaudsigt – SkyLounge Amsterdam

  /  Destination   /  Amsterdams bedste drinks og panoramaudsigt – SkyLounge Amsterdam
img_3666-800x600-2

Under vores sidste besøg i Amsterdam var vi ikke særlig heldige med vejret. Det var for det meste gråt og regnfuldt. Vi var dog så heldige at solen skinnede den dag vi ankom, hvilket vi udnyttede med et besøg på SkyLounge Amsterdam. Efter en lang dag med museumsbesøg og shopping, er det et perfekt sted at holde en lille pause. Du kan spise frokost, eller som vi gjorde blot nyde den fantastiske panorama udsigt, mens du nyder en af deres udsøgte drinks.

Det er ikke et billigt sted, men efter min mening er det helt klart alle pengene værd at tage derop.

SkyLounge Amsterdam er en del af DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Central, og selvom den tilhører hotellet, er den åbent for alle, som har lyst til at nyde de næsten 360 grader panorama udsigt over Amsterdam.

Udsigten fra SkyLounge Amsterdam

For at komme op til SkyLounge Amsterdam skal du gå ind i hotellets lobby og tage elevatoren op på 11 etage. På SkyLounge Amsterdam kan du både sidde indendørs eller ude på tagterrassen.

Udsigten fra SkyLounge Amsterdam – ned mod Damrak

Det er ikke muligt at bestille bord medmindre man er 20 personer eller mere, så det handler bare om at være heldig, at få et godt bord ved vinduet. Den udendørs tagterrasse er åben for alle, så selvom du ikke kan sidde lige ved vinduet, har du stadig rig mulighed for at nyde udsigten. Men det var min oplevelse at hvis du kommer sidst på eftermiddagen, så har du masser af muligheder for at få et godt bord. Vi var heldige at få et bord ved vinduet.

Om aftenen (fra kl. 21) forvandler DJs og bartendere stedet til et af Amsterdams mest energiske barer.

Her finder du SkyLounge Amsterdam

Adresse: DoubleTree by Hilton, Oosterdoksstraat 4, 1011 DK Amsterdam

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments