Spaophold på Marienlyst Strandhotel – slap af i skønne omgivelser

  /  Destination   /  Spaophold på Marienlyst Strandhotel – slap af i skønne omgivelser
hotel

Indholdsfortegnelse

Med udsigt ud over Øresund og Kronborg i baggrunden kan man ikke andet end at slappe af og komme helt ned i gear. Et spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør er noget alle burde unde sig selv. De opvarmede udendørspools gør Marienlyst Strandhotel til det ideelle sted at besøge i de kolde vintermåneder. Jeg har netop været deroppe sammen med to veninder, og vi blev hurtigt enige om at det skulle vi helt klart gøre igen – meget snart!

Nedenfor kan du læse om mit indtryk og oplevelse af Marienlyst Strandhotel samt få tips til dit eget ophold.

Transport

Transportmæssigt ligger Marienlyst Strandhotel helt ideelt. Hvis man ikke lige er så heldig at have en bil og kan køre lige til døren, så kan man tage Øresundstoget til Helsingør station, og derefter enten gå derhen, hvilket tager ca. 15-20 minutter. På turen kan man nyde udsigten over til Kronborg Slot. Ellers kan man tage lokalbanen eller en af de mange busser som kører vejen forbi.

Indtjekning er normalt kl. 15.00, om lørdagen kan man allerede tjekke ind fra kl. 14.00. Udtjekning er kl. 11.00, og et godt tip er, at hvis man gerne vil nå en tur i spaen om formiddagen, så afregn efter morgenmaden, så kan du få mest muligt ud af dit ophold.

Værelset

Vores værelse var super fint. Rigtig badehotel stemning med stribet tapet, stuk, og smukke billeder af hvordan strandhotellet så ud i gamle dage. Vi var af sted 3 piger sammen, og vi havde en stor dobbeltseng samt en chaiselong som var lavet om til en seng. Vi havde købt et værelse med havudsigt, hvilket jeg klart vil anbefale.

På værelset ligger der morgenkåbe og slippers, så man kan klæde om og gå direkte ned i spaen. Der er også skabe nede i spaen hvis man foretrækker at klæde om der.

Hvis man ønsker at gøre brug af spaen næste formiddag inden man tjekker ud, og ikke ønsker at genbruge den våde badekåbe fra dagen i forvejen, så kan man leje en ny badekåbe for 75kr.

Spaen

Det helt store tilløbsstykke, og hovedårsagen til vi valgte opholdet var deres spaafdeling. Alle vores forventninger til spaen blev fuldt ud opfyldt. Spaen består af flere niveauer, hvor du kan benytte de forskellige bassiner, få varmen i Panoramasaunaen hvor du kan sidde og nyde udsigten ud over Øresund. Saunaen når en maks. temperatur på 60 grader, hvilket gør man kan opholde sig derinde i længere tid end i den klassiske sauna. Du kan også tage en tur i dampbad og efterfølgende vække kroppen med skiftende kolde og varme gys.

Rundt omkring i spaen står der spasenge hvor du kan ligge og slappe af, og hvis du er heldig kan du få en spaseng hvor der er udsigt ud over havet. Du kan også gå op i pejsestuen hvor du kan nyde stilheden, og varmen.

Favoritten er helt klart den udendørs infinity pool på tagterrassen sammen med de to jacuzzier, hvor der er direkte udkig til Kronborg Slot.

Spaen har åbent fra kl. 6.00 om morgenen til kl. 23.00 om aftenen, så der er rig mulighed for at nyde de mange skønne faciliteter.

Det er muligt at købe forfriskninger nede i selve spaområdet, men ellers er der fri-adgang men du opholder dig i spaafdelingen til en drikkebar med vand og danskvand. Desværre oplevede vi at spaen søndag formiddag ikke havde samme standard som dagen før. Der var ikke fyldt op med rene håndklæder, slippers eller glas. Samtidig blev gulvet i den tid vi opholdte os i spaen om morgenen (fra 9.00-10.00) ikke holdt fri for vand, så vi og andre gæster oplevede gulvet som ekstremt glat.

Pris

I forhold til andre danske spahotellet, ligger Marienlyst Strandhotel virkelig på et meget fornuftigt. For ca. 1100 kr. per mand fik vi overnatning og morgenmad, adgang til spaen og 3-retters middag. Til gengæld synes jeg priserne for behandling nede i spaen er pænt dyre.

Alt i alt var vores spaophold på Marienlyst Strandhotel en fantastisk afslappende oplevelse, hvor der var tænkt på alle detaljerne. Det er helt klart værdi for alle pengene.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments